Scoala de Muzica Voltaj Academy

PROIECTELE VOLTAJ ACADEMY

blank

Bootcamp-ul de creatie „Band Pro” este un proiect destinat tuturor instrumentistilor si vocalistilor. In cadrul bootcamp-ului se organizeaza trupe care invata  sa compuna o piesa  proprie in doar 2 zile. 2 zile de workshop-uri si sesiuni de creatie sunt startul ideal  pentru artistii la inceput de drum.


Pe tot parcursul celor 2 zile participantii vor fi indrumati de trainerii VOLTAJ Academy. Vor lua parte la numeroase provocari muzicale si vor invata atat tehnici de compozitie si productie muzicala, cat si notiuni de management al trupei, gestionarea diferitelor situatii care apar in viata unui muzician si, nu in ultimul rand, vor lega prietenii.

blank

Un artist este definit in primul rand de mesajul sau si de modul in care acesta ajunge la ascultatori. De aceea este important ca fiecare artist, fie ca este vorba de un solist, un instrumentist sau grup, sa stie sa isi duca ideile muzicale de la forma incipienta pana la produsul finit care ajunge la ascultator.


La workshop-ul „Studio Pro” incurajam experimentarea. Nu multe sunt ocaziile in care accesul la un studio de inregistrari profesional este facil sau chiar posibil.


Noi punem la dispozitie un studio de inregistrari pregatit tehnic pentru orice tip de proiect celor care vor sa compuna, sa produca, sa inregistreze si sa mixeze o piesa. Workshop-ul dureaza 8 ore, timp in care participantii ocupa toate posturile disponibile, de la artist la producator si inginer de sunet.

Studio Pro

Workshop de creatie si productie muzicala
300
 • Imprimare audio
 • Tehnici de inregistrare
 • Bazele productiei muzicale
 • Notiuni de editare si mixaj
 • Notiuni de masterizare
blank

Stim cat de dificil e uneori startul in cariera muzicala. Stim care sunt pasii de urmat si venim in sprijinul oricarui artist la inceput de drum cu pachete complete de servicii optimizate nevoilor fiecaruia. Astfel, in doar o zi poti inregistra in studio o piesa aleasa de tine, poti filma un videoclip in studio sau intr-o locatie speciala si mai mult decat atat, poti avea parte de sustinerea noastra in promovarea materialului tau. In functie de complexitatea proiectului, de numarul de participanti, de locatia aleasa pentru videoclip si managementul promovarii, am gandit pentru tine doua solutii, doua pachete de productie care te vor ajuta sa iei startul asa cum trebuie

ARTIST STARTER

300
 • Imprimare Artist in Studio
 • Filmare Videoclip in Studio
 • Notiuni de Inregistrare in Studio
 • Promovare pe canalul VOLTAJ Academy

ARTIST STARTER

500
 • Imprimare Trupa in Studio
 • Filmare Videoclip in Studio
 • Notiuni de Inregistrare in Studio
 • Promovare pe canalul VOLTAJ Academy

ARTIST PRO

1500
 • Imprimare in Studio
 • Filmare Videoclip In locatii externe
 • Artist Branding
 • Promovare pe canalul VOLTAJ Academy
blank

Proiectul „Scoala de Vara” este adresat tuturor iubitorilor de muzica, fie ca au studiat sau urmeaza studiul muzical, fie ca sunt doar pasionati. Pe durata unei serii saptamanale, programul nostru ii va purta printr-o adevarata calatorie artistica. De la cursuri de dans, miscare scenica pana la familiarizarea cu un instrument, cu tehnicile de canto, la care se adauga multa distractie si voie buna. 

 

Programul unei serii saptamanale „Scoala de Vara” se intinde de Luni pana Vineri, intre 09:00 si 17:00, existand si posibiitatea de a opta pentru un program prelungit, pana la 18:30.

 

Pentru a rezerva un loc in una din serii, scrieti-ne la office@voltajacademy.ro sau contactati-ne la nr. de tel. 0762223369.

Va asteptam sa va petreceti vacanta dansand si cantand alaturi de noi!

 

blank

Workshop de Actorie si Miscare Scenica

În cadrul cursului de "Prestanță scenică şi artă teatrală" cursanții vor acumula diverse abilități precum: curajul de a se manifesta liber în fața unui public dar şi de a interacționa cu acesta, dezvoltarea imaginației şi spiritului ludic în direcții cât mai variate, controlul emoțiilor, lucrul în echipă, creşterea nivelului de concentrare şi atenție. Tehnicile şi metodele actoriceşti vor fi adaptate profilului şcolii. Aceste vor fi folosite atât pentru a dezvolta actul artistic al cursanților, făcându-l unul complet, cât şi pentru a le deschide noi perspective şi forme prin care să se poată exprima. Cursurile sunt structurate astfel încât participanții să acumuleze noi cunoştințe treptat, într-un mod liber şi relaxat, aceste abilități putând fi puse, mai apoi, în practică atât pe scenă cât şi în viața de zi cu zi. Cursul va cuprinde exerciții precum: tehnici de pronunție, intonație şi respirație,exerciții de dicție, improvizație şi mişcare scenică, expresivitate corporală. Parcursul va fi axat pe joc/joacă într-o manieră atractivă atât pentru copii, cât şi pentru adolescenți. După parcurgerea tututor celor prezentate mai sus, participanții vor putea da viață unor personaje în cadrul unor momente artistice.