VOLTAJ Academy | Scoala de Muzica Bucuresti / Cluj<

Blog

Mannequin Challenge la VOLTAJ Academy

[youtube_channel channel=UCW6F5yJx9o4t4hHDYSggrJQ legacy=Voltaj Academy resource=0 cache=0 fetch=10 num=1 ratio=3 responsive=1 width=306 display=thumbnail norel=1 nobrand=1 showtitle=below desclen=0 noanno=1 noinfo=1 link_to=none goto_txt=”Visit our YouTube channel”]

 

Odata cu inaugurarea noului sediu din strada Pictor Ion Andreescu nr. 3, am lansat tuturor invitatia de-a ne vizita la “Ziua Portilor Deschise”. Am cantat, am stat de vorba cu toti cei care ne-au calcat pragul si la fix 13:52 am intepenit (care pe unde a apucat).

 

Read more

De la Capat, alaturi de VOLTAJ

Prima colaborare a elevilor scolii de muzica VOLTAJ Academy cu trupa VOLTAJ s-a bucurat de succes. Varianta de Craciun a piesei “De la capat” s-a auzit toata luna decembrie la radioul lui Mos Craciun. Experienta a fost o mare bucurie pentru ambele parti. Intalnirea a fost in studioul Metropolitan Records, la prietenii nostri de la Deepside Deejays. Inregistrarile au durat cateva ore in care energia copiilor ne-a cuprins pe toti. Ne mandrim cu asa elevi talentati si cu siguranta vor urma alte colaborari.

Read more

In juriu la “Prichindelul Cantacios”

Am avut placerea de-a fi invitati la un nou eveniment al Asociatiei Culturale “BelleArti”. Nu am putut rata ocazia de-a fi din nou prezenti in cadrul evenimentelor lor si am fost onorati de invitatie. Scoala de muzica “VOLTAJ Academy” a fost reprezentata in juriul Festivalului National “Prichindelul Cantacios”, editia a II-a, de directorul executiv, Nicoleta Cristescu. Concurentii, de la mic la mare, au fost foarte bine pregatiti, lucru care a pus in dificultate juriul, facand sa fie foarte grea departajarea. Dorim sa ii felicitam pe toti cei care au participat si sa le multumim organizatorilor pentru atmosfera nemaipomenita pe care o creaza de fiecare data.

 

Read more